Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Başarıları ve kurumsal kültürüyle Türkiye´deki en iyi yüz İmam Hatip Lisesi arasına girerek,sürekli gelişen ve rekabet edebilen örnek okul olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerleri içselleştirmiş,Aklı ve bilimi önceleyen,kendisi ve toplumuyla barışık,üreten mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Lise grubu kız öğrenciler için 60 kişilik pansiyonumuz bulunmaktadır.
Saatler: BAŞLAMA SAATİ:08:40 BİTİŞ SAATİ :15:50
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI ÖĞRENCİLER İÇİN İLÇE KÖYLERİNDEN SERVİSLER HERGÜN ÇALIŞMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 164-438
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 65
Sportif Etkinlikler: İlçe okullar arası kros takımı erkeklerde 1. İlçe okullar arası futbol takımı 2.si
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DÖGM Oku-Yorum Projesi E-Twinning Projeleri Teknofest Projeleri Kınık Kodluyor Projesi

WEB - https://kinikaihl.meb.k12.tr

Adres - OSMANİYE MAH. LİSE YANI SK. NO: 29/1 İÇ KAPI NO: 5 KINIK / İZMİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEKİ OSMANİYE MAHALLESİNDE YER ALMAKTADIR.

Adres - OSMANİYE MAH. LİSE YANI SK. NO: 29/1 İÇ KAPI NO: 5 KINIK / İZMİR

Ulaşım OKULUMUZA BERGAMADAN ESHOT OTOBÜSLERİ VE DOLMUŞLARLA,SOMADAN DA DOLMUŞLARLA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE 120 KM UZAKLIKTADIR.